21 Temmuz 2009 Salı

Sevgimizin, aşkımızın üstünden...

SüPeR MaN ' ime ithafen ( İzmir'lime )


Evet yine bir şarkım var benim, hem de öyle böyle değil ! Sanat güneşi Zeki MÜREN' e ait olan bir şarkı( Sevgimizin, aşkımızın üstünden sene geçti, ay geçti, yıl geçti ) . Sözleri, duygusu o kadar anlamlı ki. Ve benimle arkadaşımın şarkısı oldu. Gün içerisin de bir çok kere zevkle dinliyorum.

Aramızda ki mesafelere rağmen, dostluğumuz en yakınımdakinden de ileride. Beni mutlu kılan, hoş duygular yaşatan, günün bütün yoğunluğunu, yorgunluğunu bir anda yok ediveren bir arkadaş.


Yıllarca dilimden düşürmediğim, hep merak ve özlemle adını zikrettiğim o güzel kentin insanı ( İZMİR ) bana ta oralardan, uzaklardan bir ses oldun. Düşüncelerimi, duygularımı, hissettiklerimi, acılarımı, sevinçlerimi paylaştığım sevgili insan iyi ki seni tanımışım.

Kararmış, umutsuzluklarla dolmuş hayatıma AYDINLIK oldun, ışık oldun, ses oldun. Yüreğim seninle sevinç doldu.

İltifatlarınla, doğru yaklaşımlarınla, dolaysız, çıkarsız söylemlerinle, samimiyetinle iyi bir dost, iyi bir sevgi adamısın. Uçuk hayallerin insanı olan beni kendime getiriyorsun, yere basmamı sağlıyorsun. Ben pembe düşler kuruyor, sende yaşamın böyle olmadığını beni kırmadan hatırlatıyorsun.

İŞTE SEN BENİM SÜPERMENİMSİN,

Harika esprilerin, bir tebessümün, kişilere yüklediğin sıfatlar -ki bunda baya başarılısın- paylaşımların, inceden ince den tespitlerin. İşte tüm bunlar yaşamımı renklendirdi. Yüreğimde çiçekler açtırdın bana. Bu güzel ve özel duyguları bende yaşatabiliyorsam eğer sevgili arkadaşım sana, benden mutlusu yoktur bu dünya da.

Huzur buldum seninle, huzur bul benimle ...!!!

Sihirli değnek siparişimi de aldın, en kısa zaman da elimde olacak biliyorum. Sen ve ben için "abra kadabra" diyeceğim rengarenk yapacağım yaşamı. Bir kuşun kanadın da selamlar, sevgiler yollayacağım. Seni alıp bana getirsin diye dileklerde bulunacağım.

Belki de senden öncesi olmayacak, senden sonrası olacak artık. Evet evet artık senden öncesi yok !!!

SEN VE SONRASI VAR !!!

6 yorum:

tuğçeadaş dedi ki...

oooooo....
Okuduğum ilk yazın. Nasıl bir aşk !
ne mutlu ne mutlu....

Adsız dedi ki...

süpermen "süper" men gerçekten...
seni geçmişin tozlu raflarından aldı bugüne getirdi ya değerli benim için de :)
Süpermen için rahat olsun ablam bana emanet(:

SiL BaştaN dedi ki...

Aşktan ziyade güzel bir başlangıç, şimdilik arkadaşlık, ilerisinde ne olur bilemiyorum. Güzel bir birliktelik olursa da çok iyi olur, hayır deme herhalde.Tanımaya çalışıyoruz bakalım. Bu yazımı arkadaşımda okudu ve aynı frekanstan yayın yaptığımızı söyledi. Düşünceleri şimdilik bu.

Bakalım bakalım ne olacak bakalım ?

Sevgilerimle öpüyorum...

SiL BaştaN dedi ki...

İnan ki canım oda vekilini çok seviyor ve sen onun gözünde kızkardeşsin. O kadar yakın buluyor seni. Ne çok kalmışım ben o tozlu raflarda anlamadan bilmeden değil mi.

Sizler işte sizler iyi ki varsınız iyi ki. Tüm dünyam çiçeklerle doldu...

Seviyorum seni ben çok...

sufi dedi ki...

Onunla önüne açılan yaşam sayfalarının sonu da başlangıcı kadar mutlu ve umutlu olsun dilerim.Ne de olsa İZMİR'li !!!İzmirden Sevgilerimle.

SiL BaştaN dedi ki...

Oyy oyy oyy, ne de güzel bir yorum bu.

Niçin bilmiyorum hep sıcacık geldiniz o güzel kentin güzel insanları bana. Yollamış olduğun ( ta uzaklardan hemde ) sevgi yüreğimin en güzel köşesinde şu an. Ve umuyorum ki dediğin gibi sonu da mutlu olur.( AMİN )

KOCAMAN SEVGİLER...